lauantai 27. heinäkuuta 2013

Mökkeilyä ja ostoksia.. - idea 74.

Aurinkoista lauantaita!!

Minä vietän lauantain ja sunnuntai molemmat töissä. Vietin jo vapaapäivänikin torstaina ja perjantaina,  olin mökillä.

Torstaina olin vielä kotona ja kävin lääkärissäkin, sillä minulla on hieman ihottumaa. Olin myös pitkästä aikaa ajotunnilla. Oi, että ajaminen on sitten mukavaa! Ajotuntien jälkeen menin siskoni luo ja sieltä lähdettiin mökille. Yritimme sytyttää saunapesän, koska muut tulivat perässä ja ajateltiin että on sitten kiva mennä heti saunomaan. Emme kylläkään onnistuneet siinä, sillä pesä ei vaan yksinkertaisesti syttyny. Siskoni sanoikin, että metsäpalokin syttyisi nopeammin. Veljeni sai sen lopulta syttymään.

Perjantaina käytiin hieman ostoksilla ja minä kävin Iittalan myynälässä ja ostin kaksi kuppia: toinen oli muumimuki: muumi seikkailu, toinen oli kotikaupunkimuki: kortteli. Ne maksoivat yhteensä 20 €.
Sen jälkeen mentiin takaisin mökkeilemään. Eipä muuta tällä kertaa.

Muutama kuva vielä ja SEURAAVAAN KERTAAN!!

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Postin tuo, postin tuo, postin tuo Pate jokaisen luo.. - idea 73.

Hauskaa keskIviikkoa ei KEKSIVIIKKOA! :)

Tosiaan en tiedä onliko se Pate vai ketä mutta postia tuli! Emp:stä tuli nyt oikean kokoinen t-paita ja viimeviikolla kun yllättäen TAAS  tilailin netistä H&M:ltä lakanoita ja neuleen ja nekin tuli ja alle viikossa!! En voi uskoa,  olin varautunut ainakin kolmeen viikkoon..

Muutama kuva vielä ja SEURAAVAAN KERTAAN!!

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Vierailua - idea 72.

Hei ja hyvää tiiataita!

Eilen olin töissä, suprise! Onhan se kivaa ja olen kyllä kiitollinen että on töitä. Mutta haluaisin kyllä hiukan lomailla! Mietin tänään jo että kahdeksan aamua ja saan viikon lomailla! :))

Tänään oli veljeni synttärit, jätkänpätkä täytti jo 22!! Ostin veljelleni kaksi mustaa perus iittala lautasta. Voi luoja miten kalliita nekin ovat..

Seuraavan kertaan!!

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Spending a weekend summerhouse - Idea 71.

Hyvää sunnuntai päivää!

Taas viikonloppu on jo mennyt ja uutta viikkoa pukkaa. Tällä kertaa en ihme kyllä ollut töissä. Perjantaina menin ystäväni työ yöksi, sillä hän ei uskaltanut viettää yötä yksin kotona, joten menin seuraksi. Syötiin mansikoita, vielä kun niitä hieman riitti ja katsottiin elokuva American pie - luokkakokous, joka oli todella hyvä ja hauska, suosittelen katsomaan!

Eilen lähdin sitten viettämään vapaata viikonloppua mökille. Oli kyllä mukavaa. Uitiin ja saunottiin, niin kuin mökillä kuuluukin. Koirat olivat meillä mukana ja hekin saivat juosta vapaana pihassa. Tänään sunnuntaina tultiin kotiin jo, sillä huomenna onkin taas töitä!










Olen aivan ihastunut tähän biisiin, suositelen kuuntelemaan:



Seuraavaan kertaan!

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Voihan keksiviikko, keskellä viikkoo ja kesken viikkoo - idea 70!

En voi uskoa että on jo keskiviikko, just vasta oli viikonloppu..

Jipii! Sain kaikki autokoulun teoriatunnit käytyä, VIHDOIN! Enää puuttuu vain muutamat ja vieläkin muutamat ajotunnit..
Nykyään tuntuu siltä,  että jos sinulla on auto pystyt tekemään mitä vain, mutta jos ei ole, no huonompi homma..
Vaihdoin myös eilen lakanat ja pesin pyykkiä..

Tänään kävin aamulla siskoni tykönä moikkaamassa siskoa, hänen koiriaan ja hänen poikaansa. En ole oikeastaan tehnyt muuta.
Seuraavan kertaan!!

tiistai 16. heinäkuuta 2013

waste of money - Idea 69.

Hei taas ja hyvää alkanutta viikkoa ja tiistaita!

Viikonloppu on kaikkien onneksi ohi ja seuraava jo tuloillaan. Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä on?

Minulla on tässä nyt parin päivän vapaat käynnissä. Eilen olin siskoni, äitini ja siskoni pojan kanssa shoppailemassa ensin Ikeassa, Raisiossa ja sen jälkeen hieman myllyssä. Ikeasta ostin Expendit hyllykön huoneeseeni yöpöydäksi ja siksi että saisin hieman lisä tilaa säilytykseen, ostin siihen myös ihanat turkoosit laatikot. LOVE IT! Kokosin eilen sen melkein yksin (Okei, isäni auttoi aika paljon <3) ja siinä meni vain puolituntia! Ostin myös ikeasta kehykset jotta saan kehystettyä yhden elokuva julisteen ja yllättäen ostin taas lakanat.






Sen jälkeen pyrähdimmekin ikeasta kauppakeskus Myllyyn, ensin söimme bagelit jonka jälkeen menin hieman shoppailemaan. Kaikkea taas tuli ostettua. Ostin ihanan keltaisen kauluspaidan gina tricosta, SE ON NIIN IHANA! Olen nykyään aivan hulluna kauluspaitoihin. En vain tajua, miksei miehet pidä useammin kauluspaitoja nehän ovat niin mukavia päälläkin?
No ostin myös maastokuvioisen liivin. En tiedä miksi, muttta se tuntui niin kivalta  päällä ja näyttikin ihan hyvältä. Sen jälkeen menin cubukseen ja löysin ihanan Americka kuosisen puseron ja arvatenkin ostin sen, ostin cubuksesta myös ihanat vihreät rintsikat. Sen jälkeen kiirehdin vielä stadiumiin ja löysin sieltä ihanan urheilutopin ja ballerinat. Siinä sitten meni taas tili joka eilen tuli. Mutta onneksi pääsen taa huomenna töihin.






Seuraavaan kertaan!


lauantai 13. heinäkuuta 2013

It's kind off funny story - idea 68.

Hei taas!

Tänään olin töissä ja sen jälkeen tulinkin suoraan kotiin ja nukuin hieman.. onneksi ystävä tuli kaverinsa kanssa piristämään ja menimme vähän kuvailemaan maisemia koskenrantaan ja ajelemaan hiukan.
Mutta sitä suuremmitta puheitta seuraavan kertaan!

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Got that all-stripe Cadillac, midnight drive.. - Idea 67.

Hyvää huomenta!

Nyt on jo perjantai! Viikonloppu lähenee, minulla se menee kylläkin työn merkeissä..

Keskiviikkona olin vaihteeksi bodupumppissa, sinä päivänä en oikeestaan muuta tehnyt. Eilen torstaina pääsin hieman aikaisemmin töistä ja sen jälkeen suurin piirtein vain kahvittelin koko iltapäivän. Ystävänikävi kahvilla ja juttelimme vähän kaikesta, yht äkkiä tuli vain keskusteltua armeijasta ja sotkusta. Sitten ystäväni heitti, että mennään oikeasti käymään sotkussa mukkikahveilla. No minä siihen, että mennään vaan. Ystäväni haki mitsunsa (ei ihan Cadillac, mutta melkein) kotoaan ja ajelimme säkylään, Porin Prikaattiin. Muutama tuttukin nähtiin, ihan sattumalta. Käytiin siinä sitten vielä ystäväni kanssa ajelemassa ympäri Säkylän kulmia.

Äsken minua kävi moikkaamassa kummitätini ja hänen ihana koiransa Maisa (<3), voi että kun Maisa oli söpö! On se kiva, että minua joku muistaa, kun muut lähtevät mökille ja jättävät minut yksin kotiin, ei valiteta, joskus sitä toivookin, että saisi olla yksin.




Ihan täydellinen biisi, kun ajelee:



Seuraavaan kertaan!

tiistai 9. heinäkuuta 2013

And live tonight 'cause you can't take it with ya - Idea 66.

Hyvää tiistai ehtoota!

Tänään se saapui: EMP:n lähetys!! Tilasin sieltä kaksi paitaa, toinen oli Volbeatin pändipaita ja toinen oli emp  live loud - mallistoa. Volbeatin paita oli aivan ihana ja täydellinen! Live loud -paita ei niin täydellinen - se on liian iso.




Rakastan yli kaiken bändipaitoja, ne vaan ovat niin siistejä!




Seuraava kuva on otettu Ruissalosta, oli niin ihana auringon lasku:



Seuraavaan biisiin rakastuin aivan täysin viime sunnuntain! Suosittelen kuutelemaan:



SEURAAVAAN KERTAAN!!