maanantai 26. elokuuta 2013

Juhlintaa.. - Idea 85.

Hei taas!

Olin viime lauantaina isäni tädin 70v. juhlissa. Itse asiassa ne olivat yllätysjuhlat, joista sankari ei tiennyt mitään. Siellä oli tietenkin hyvää ruokaa ja tarpeeksi juomaa. Harmi vaan etten voinut juhlia ihan täysillä, sillä sunnuntaina menin aamuvuoroon. No näin sentään sukua joka oli varmaan tärkein pontti.
Sunnuntaina menin kuitenkin töihin ja iltapäivällä siskoni mies ja hänen poikansa tuli tervehtimään ja piristämään päivää ja sitten kävinkin vielä ystäväni luona moikkaamassa.







Jotenkin tää on vaan niin hyvä:


Seuraavaan kertaan!

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Girls night part2 - Idea 84.

Hei ja hyvää sunnuntai iltaa!

En ole kerinnyt kirjoittamaan pariin päivään, joten anteeksi siitä.. Kuitenkin, viikonloppu meni taas yhtä nopeasti kuin tulikin.  Minun viikonloppuni alkoi jo torstaina ja silloin vain lenkkeilin ystäväni kanssa. Perjantaina pidimme vaihteeksi taas tyttöjenillan, vaikka luulin etten näkisi tätä tyttöporukkaa vähään aikaan. Ensiksi oltiin kuvailemassa koskenrannassa ja sen jälkeen mentiin katsomaan leffaa nimeltä Magic Mike (SUOSITTELEN!) ja sen jälkeen käytiin ajelemassa ja se onkin toinen tarina se...

















Mahtava biisi ajellessa!


Mitäs tykkäätte uudesta bannerista?

Seuraavaan kertaan!

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Shoes, shoes, shoe, LOVE IT!! - Idea 83.

Hyvää keskiviikko ehtoota!

Pääsin tänään hiukan aiemmin koulusta ja kun en ehtinyt yhden bussiin, päätin mennä kiertelemään Rauman kaupungille. Rauman vanhakaupungi on minusta hieno, sillä se on pieni ja siellä ihania pikku putiikkeja. Ajattelin mennä ensin ihan vaan katselemaan, kunne näin ne: IHANAT LACOSTET ja puoleen hintaan! Ne oikeen melkein huusivat minulle, että: osta osta osta! Ja koska sattumalta ne olivat vielä minun kokoani, niin en voinut jättää niitä kauppaankaan, joten ostin ne! Pakko myöntää, että paras ostos hetkeen. En edes hirveästi pidä muista kengistä (korkarit tietysti erikseen), mutta lacostet on kuin tehty minulle ja kyllä aina laatukengistä mielellään maksaakin.

Kookenkä - Lacoste 29.00€ (Norm. 59.00€)







Ihana biisi:



Seuraavaan kertaan!

maanantai 19. elokuuta 2013

Summer 2013 - Idea 82.

Ihanan väsynyttä MAANANTAITA!

Nyt voi jo melkein sanoa että kesä on ohi. Tänä kesänä olen tehnyt asioita, joita en normaalisti ole tehnyt.

1. Olen ollut kavereiden kanssa todella paljon, sillä yleensä olen vain omissa oloissani koko kesä, mutta tänä vuonna olen tehnyt kaikkea jänää kavereiden kanssa.

2.Olen ollut kaksilla kesäfestareilla ja näin Cheekin ja ihanan Haloo Helsingin kahteen otteeseen sekä aivan mahtavan MACKLEMOREn!! Pakko myöntää, että se oli tämän kesän koho kohta.

3. Olen myös tehnyt X-TRA hulluna töitä..

4.Olen myös juhlinut aivan hulluna tänä kesänä..

5.Olen myös hieman mökkeillytkin..

Tälläistä tänä kesänä, mitäs ensivuodeks keksittäis?





























Tää biisi on tän kesä ehdoton yks kesähiteistä:


Seuraavaan kertaan!

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Grils just wanna have fun.. - Idea 81.

Hei ja hyvää sunnuntai iltaa!

Kohta taas alkaa uus viikko ja uudet kujeet. Perjantaina olin töissä iltapäivän ja eilen vietettiin tyttöjen kanssa iltaa. Luultavasti en näe tätä samaista tyttöporukkaa vähään aikaan, mutta hauskaa nyt ainakin pidettiin. Laulettiin singstaria, tehtiin tortilloja, pelattiin peljä - aina juomapeleistä trivialpursuittiin- ja juteltiin kaikesta.

Tänään en oikeastaan tehnyt yhtään mitään, sillä en vain kyennyt mihinkään. Onneksi kaveri kävi piristämässä minua iltapäivällä.
Kuvia eilisestä:












Eritäin kiva peli, suosittelen! Tai oikeastaan, älkää kokeilko kotona..






"Näitä kuviahan Veera keräilee!"





"Kyllä mä ny yhen skumppapullon saan auki!"

Näitä biisejä tuli eilen aika paljon kuunneltua:





SEURAAVAAN KERTAAN!