torstai 31. lokakuuta 2013

Rentoutumista ystävien kanssa.. - Idea 108.

Hei ja mahtavaa viimeistä lokakuun iltaa!

Ensiksi: anteeksi kun en ole kerinnyt kirjoittamaan pitkään aikaan, ja tässä "teko" syy: Viimeviikon ja viikonlopun oleskelin töissä, mutta perjantaina vietin sen verran vapaapäivää, että kävin parturissa ja värjäsin hiukseni aivan uuteen uskoon - oikeastaan minä en värjännyt vaan aivan loistava parturini Annastiina, kiitos siitä! Tällä viikolla olen raastanut hermoni yhdessä opinnäytetyön kanssa.. Ja eilen minulla oli viimeinen koulupäivä vuonna 2013..

Tänään sain hieman rentoutua, lähdin tapaamaan ystävääni Poriin. Oli kiva nähdä ystävääni pitkästä pitkästä aikaa ja taas aika meni ihan liian nopeasti kun lörpöttelimme kuulumisemme toisillemme, emme olleet kylläkään kahdestaan lörpöttelemässä sillä seurasamme oli toinenkin hölösuu ystävämme mukana, joten puhetta ja juttua tuli joka suunnasta. Ostin tänään ensimmäiset joululahjatkin jo ja siitä lisää myöhemmin..
Kiitos kuitenkin tästä päivästä kuuluu raikkaille ystävilleni kun piristivät minun ankeaa viikkoani!





Päivän asu sekä ihanaakin ihanat udeet hiukseni.. 

Käytiin amarillossa vähän syömässä.. 

Kuuntelin autossani Volbeatin vanhaa levyä ja tämä biisi toi kaikki ihanat muistoni mieleen, 
aivan ihana biisi:


SEURAAVAAN KERTAAN!

torstai 24. lokakuuta 2013

Syysloma kuulumisia - Idea 107.

Hei ja hauskaa torstai iltaa!

Minä olen viettänyt syysloma - tosin töissä. Lauantaina olin töissä ja sunnuntai päivän nukuinkin. Maanantaina oltiin shoppailemassa ystäväni Jennin kanssa Raisiossa ensin Myllyssä ja sen jälkeen ikeassa. Siitä reissusta, myöhemmin..
Tiistainkin vietin töissä niin kuin eilisenkin - sen lisäksi ajelin ympäri pitäjää, illalla käytiin moikkaamassa Laitilassa yhtä ystävääni, meidän piti käydä moikkaamassa toista ystävää erisuunnasta mutta tämä perui koko jutun.. No pääasia oli ulkoiluttaa uutta autoani kun sellaisen kävin ostamassa tiistaina.- Olin myös tänäänkin olin töissä ja huomenna minulla on jännä meno, josta kerron myöhemmin ja lopun viikon vietän töissä, eli eipä minulla paljoa lomaa olutkaan, mutta en valita koska työnarkomaani olen..





Naisen käsilaukku, suuri musta aukko..

Selasin tässä vähänaika sitten vanhoja biisi listojani ja löysin tämän aarteen:

Vähän uudempaa soittolistaltani:

SEURAAVAAN KERTAAN!

perjantai 18. lokakuuta 2013

Sisustuksen pieniä iloja vol.1 - Idea 106.

Hei ja hauskaa Perjantai ehtoota!

Tänään minulla alkoi syysloma! Olen odottanut lomaa jo yli viikon, sillä silloin saa hieman levätä, vaikka huomenna menekin aamulla heti töihin, työnarkomaani kun olen.

Mutta tänään käytiin rakkaan ystäväni kanssa hieman kiertelemässä kauppoja ja löysin aivan ihanan kynttilä purkin ja ostin siihen vielä valkoista koristehiekkaa ja ihanan (tietysti) pinkin kynttilän:




Sydämmessä lukee Carpe Diem (Tartu hetkeen).


Aivan ihana biisi!



Tarttukaa siis hetkeen ja hyvää VIIKONLOPPUA 
ja tietenkin 

SEURAAVAAN KERTAAN!

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Coping.. - idea 105.

Hei ja hauskaa keskiviikkoa!

Ajattelin taas kirjoittaa hieman mielipiteistä. Ensin ajattelin kirjoittaa teille mitä olen tehnyt (Älä huoli, kerron siitäkin, jos kiiinnostaa..) mutta keksinkin muuta ja tästä se lähtee:

Ongelmat. Niitä on monenlaisia ja aivan kaikilla, ja niistä pääse yli tavalla jos toisella. Minun ongelmani tällä hetkellä on se minkä auton minä ostaisin, kun budjetti on pieni ja autoja satoja erilaisia, enkä haluaisi mitään huonoa autoa, jolla on ajettu monta sataatuhatta kilometriä. Itseäni ärsyttää aivan suunnattomasti jos joku hiukankin alkaa valittaa autostaan jota ei ole joutunut itse edes maksamaan ja silloin jotenkin vaan näytän hymyä ja kerron mielipiteeni asiasta. Toinen ongelmani on tuhlailu, tykkään aivan ällyttömästi ostaa itselleni kaikkea mahdollista, kuten vaatteita, koruja, kirjoja, lahjoja siskoni pojalle, mutta en minäkään nyt joka viikko käy ostoksilla. Siihen auttaisin varmaan se, että rupeisin käyttämään jonkin sortin viikkorahaa, jonka kanssa pitäisi selvitä koko viikko, mutta kai sitä sitten joskus aikuistuu ja rupean säästämään rahaa. Myös sekin rupeaa jotenkin aina naurattamaan jos joku valittaa, ettei ole vaatteita ja käy suurinpiirtein joka viikko shoppailemassa.
Mutta onhan niitä oikeitakin ongelmia, kuten päihdeongelmat, masenus, rahattomuus yms. josta selvityminen vaatii oikeasti työtä ja tuskaa päästä eroon, kun nämä minun pienet pinnalliset ongelmat josta nyt pääse yli..

Mutta siihen mitä tällä viikolla olen puuhaillut: Elikkäs maanantaina sain itsestäni jonkun näköisen niskaotteen ja menin supersteppiin ja oli melkein voittaja fiilis kun pääsin kotiin. Olin siitä niin innoissani, että taidan ostaa kausi kortin sinne ja ruveta käymmän siellä joka maanantai.
Eilen oltiin koulusta opintoreissulla ja istuin koko päivän bussissa, tai oikeastaan nukuin, kun en pysynyt hereillä. Kotiin päästyäni käytiin kaverini kanssa lenkillä metsässä ja saatiin siinä sitten juteltua asioita.
Tänään olen ollut koulussa ja nyt ajattelin ruveta tekemään koulutehtäviä.. (BORING!)




Aurinkoisiapäiviä lisää, KIITOS!


Tälläinen pikkupoika kävi eilen piristämässä iltaani! <3


Jalkahoito, johon olen nykyään aivan koukussa.. SUOSITTELEN!


Löysin jotain minulle uutta, yllättävän hyvä:


SEURAAVAAN KERTAAN!

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Asusteita ja muuta jännää..! - Idea 104.

Hei ja hyvää sunnuntaita!

Nyt minäkin sain vihdoin AJOKORTIN! Sain sen oikeestaan jo perjantaina. Sen jälkeen olenkin ajellut ympäri Euraa. Tänään mennään vielä ystävien kanssa syömään Raumalle ja minä sain kunnian olla kuskina.

Eilen oltiin siskoni Niinan, Samulin ja samulin veljen kanssa Tampereella. Itse en ostanut paljon mitään, mutta ostin ihanan pitkän hopean ristin. Tärkeintä ei ollut se itse shoppailu, vaan käytiin siinä samalla katsomassa rakasta mummuani.

Tässä tämän päivän asuni:






Loistava biisi:


Loistavaa päivänjatkoa ja

SEURAAVAAN  KERTAAN!

torstai 10. lokakuuta 2013

Jotain syksyistä! - Idea 103.

Hei kaikki ja oikein mukavaa torstaita!

Vihdoinkin se alkaa, ainakin melkein, nimittäin VIIKONLOPPU! Oletteko ikinään miettineet miksi aina odotamme, että alkaa vapaat? Nykyyän jopa tykkään käydä koulussa, sillä minulla on kiva luokka jossa viihdyn ja opiskelen aiheesta josta todella olen kiinnostunut. Tykkään myös olla töissä, sillä silloin on koko ajan tekemistä. Mutta aina sitä silti vain odottaa niitä vapaapäiviä.

Seuraavasta aiheesta piti kirjoittaa jo aikaisemmin, mutta kun on sadellut jatkuvasti niin ei ole pystynyt ottamaan kuvia ostoksistani. Tiistaina siis olin ystäväni seurana etsimässä hänelle korua, mutta siinä samassa tuli itsekkin hieman tuhlailtua:





Hollywood: 
Toppi, Only 14,95€
Neule, VeroModa 19,95€



Seppälä: Neule - 23,50€


Lindex: Rannekoru 6€




Tiedän, taas tuli ostettua kengät, mutta kun niitä ei vain voi olla ikinään liikaa..
Click: Korkokengät 39,90€


 Aivan mahtava biisi, joka saa hyvälle tuulelle:


Tässä kaikki tällä kertaa, 
hyvää viikonloppua ja

SEURAAVAAN KERTAAN!

maanantai 7. lokakuuta 2013

Toiveita.. - Idea 102.

Hei ja hyvää maannai-iltaa!

Minulta pyydettiin, että kirjoittaisin omista mielipiteistäni ja äsken yllättäen yhtäkkiä aihekin pamahti mieleeni: Ihmisistä puhuminen.

Kuinka moni meistä oikeasti juoruaa tai puhuu toisesta ihmisestä niin ettei asian omainen siitä tiedä. Minä voin rehellisesti sanoa, että minä ainakin teen sitä, tosin en ole siitä kovinkaan ylpeä. Mutta, kuinka moni muu tuntee siitä syyllisyyttä kuin minä? Miettikää nyt ihan rehellisesti..
Aina se ei ole sitä ns. juoruasmista vaan voihan ihmisestä puhua myös hyvääkin tämän kuulematta sitä. Itse harrastan myös sitä.Tuntuu myös, että varsinkin tätä harrastetaan enemmänkin naisten kesken kun mieten kanssa, voihan asia myös toisinpäinkin olla.. Muta oletteko ikinään miettinyt mistä se johtuu? Siihen on varmasti monia syitä, mutta uskon että se myös lähtee meille näytetyistä tai matkituista roolimalleista, persoonasta tai ihan vain siitä, että haluaa puhua jostakin..





Tytöt ottee kyl parhaimmistoo!




Vanha, mutta toimiva:


Tämmöstä höpötystä tällä kertaa,
parempaa viikkoa teille ja

SEURAAVAAN KERTAAN!

lauantai 5. lokakuuta 2013

Almost perfect day - Idea 101.

Hei ja hauskaa lauantai päivää!

Eilen minulla oli vapaapäivä ja aamulla herättyäni suuntasin kohti siskoni työ leipomaan, sillä eilen oli siskoni pojan nimipäivät. Tehtiin toscapiirakkaa ja pepejä. Molemmat onnistuivat hyvin, tässä toscapiirakan ohje:

150g voita
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3½ dl vehnäjauhoja
1 tl levinjauhetta
2 dl maitoa

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää sen jälkeen yksitellen kananmunat. Sekoita kuivataineet keskenään ja lisää taikinaan maidon kanssa vuorotellen. Sen jälkeen laita taikina irtopohjaiseen vuokaan, joka on voideltu. Uunissa 15-20 min, 180 asteessa.
Sen aikaan kun pohja on uunissa tehdään kuorrute:

100g voita
1 dl siirappia
1 dl kermaa
1 pss (50g) mantelilastuja

Mittaa aineet kattilaan ja sekoita n. 10min hellalla. Kuorrutteen voi lisätä melkein heti pohjan päälle, kun pohja on valmis, mutta itse laitoin kuorrutteen muutamantunnin jälkeen kun otin pohjan uunista.


Leipomisen jälkeen menin ystävän luo ja juteltiin niitä näitä ja päätettiin lähteä hiukan ulos kuvailemaan. Myöhemmin ilalla mentiin sitten juhlistamaan siskonipojan nimipäivää. Annoin hänelle lahjaksi aivan ihanan Smurffin ja veljeni kanssa ostettiin hänelle paita jossa oli lukon värit (sininen/keltainen).
Tänään en ole tehnyt mitään ja huomenna menen töihin..














Muutama biisi vielä:

Vanha, mutta hyvä:


Hauskaa viikonloppua ja
SEURAAVAAN KERTAAN!

torstai 3. lokakuuta 2013

HAASTE!! - Idea 100!!

Hei taas!

Voitteko uskoa tämä on jo 100 IDEA!! Nyt ollaan sitten yli puolivuotta kirjoiteltu ja kiitos siitä teille, että olette jaksaneet lukea hömppä juttujani!

Elikkäs sain ystävältäni Jenniltä hassteen, kirjoittaisin kolmesta pelostani. Pakko myöntää, että tehtävä on vaikea, sillä minulla on paljon erilaisin pelkoja ja tässä ne tulee:

3. Linnut
Pelkään ihan älyttömästi lintuja. En pidä yhdestäkään linnusta, ne ovat pelottavbia, rumia ja tulevat aina tielle. Mutta olen oppinut sietämään lintuja hieman, sillä tiedän miksi pelkään niitä: Pikkuisena oltiin pappani koti paikassa ja oltiin sitten yhdessä rakennuksessa jossa oli laatikko ja pojat löysivät sieltä karkkia ja tottakai miäkin halusin ja kun kaivoin laatikkoa syvenmälle, käteeni tarttui linnunraato, YÄK!! Minulla toinenkin ikävä muisto linnuista tai oikeastaan ankasta: Olin ehkä joku 4-6 vuotias ja ankka rupesi jahtaamaan minua mökillämme. Hyi että..


2.Pimeän pelko
Välillä pelkään pimeässä liikkumista tai asioita mitä tulee pimeästä.(Naurakaa vaan..) Se johtuu siitä, kun olen katsonut pimeässä huoneessa yksin erilaisia kauhujuttuja. Esim. Supernaturalin ensimmäisessä tuotantokaudessa yhdessä jaksossa (Jakso 5 - Bloody Mary) oli peilin kautta tuli ns. haamu ja tappoi ihmisen. Sen jälkeen en katsonut viikkoon peiliin ja kun meidän etesessä on todella iso peili niin iltaisin kun muut jo nukkuvat ja minä valvon, joudun juoksemaan sen ohi koska luulen että siellä peilissä on joku..

1.Pellet
Oletteko ikinä oikeasti ajatelleet niitä? Ne ovat ihan kamalia, niistä ei vain voi pitää.. Niihin ei ole erinäistä syytä, miksi pelkään,  mutta en voi vaan sietää niitä..


PELOTTAVA EIKÖ?

Toivottavasti oon teille syypää hymyyn:


Tästä on hyvä jatkaa, joten 
SEURAAVAAN KERTAAN!!