sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Pikkujoulut - Idea 112.

Hei ja hauskaa sunnuntai iltapäivää!

Ensin pyydän anteeksi, koska en ole kerinnyt kirjoittamaan teille mitään! Yritän parantaa tapani!
Eilen vietettiin pinellä porukalla Pikkujouluja. Tein tytöille ruokaa, koska juhlitiin minun kotonani. Kokkailin Tacopiirakkaa, salaattia ja cakepopseja. Tottakai myös juotiin glögiä  ja syötiin joulupipareita, joita ystäväni Jenni oli tehnyt. Kuunneltiin vähän joululauluja ja sen lisäksi laulettiin singstraria. Tälläiset juhlat tällä kertaa, ja nyt kuvia:


Vähän napostelua (ja tietenkin Jack Danielsii..)





Tacopiirakkaa ja salaattia, NAM!


Kuulemma mein bileluola..

Tätä taidettiin tässä kohtiin kuunnella:



Juhliat (girls, LOVE YOU!)



Mein pikkunen.. 

Tapana jo, että kun tämä porukka juhlii, niin tätä kuunnellaan:


Aivan mahtava biisi:



Seuraavaan kertaan!

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Vapaitten viettoa.. - Idea 111.

Hei ja hauskaa keskiviikkoa!

Voihan keskiviikko, kesken viikkoo, kesekellä viikkoo.. No ei nyt sentään. Tämäkin päivä on oolut ihan mukava. Ajattelin kertoa teille miten vietin alkuviikkoni vapaat:

Maanantaina käytiin serkkuni kanssa Raisiossa Ikeassa (ja vähän pyörähdettiin myös myllyssä..) ja ostin sieltä joululahjoja ja muutakin mukavaa: Ostin itselleni uuden tyynyn, sillä vanhoista alkaa täytteet kadota. Ostin tietenkin kehyksiä ja niistä aijon taikoa jotain kivaa.. Ostin taas myös uudet lakanat.
Minun on pitänyt nähdä serkkuni koko viime toukokuusta aina viime perjantaihin asti, joten aika on mennyt ja kulunut siinä välissä ja viimein sovimme että mennään yhdessä Raisioon ja takasin tultaessa jätän serkkusi Turkuun. No nyt ainakin nähtiin ja hasukaa oli!

Eilen tein näin Rakkaan ystäväni Niinan. Mekään ei olla nähty ties koska viimeksi ja nyt keresin näkemään ja taas tuli juteltua ummet ja lammet läpi. Sen jälkeen askartelin joulukortteja ja paketoin muutaman lahjan ja sitten tulikin tehoterminaattori meille kylään, eli siskoni ja hänen poikansa ja yllättäen siinä meni loppu  ilta.

Olen odattanut kokonaisen viikon, että posti lähettää minulle postissa jotain mutta EI! Ei kirveelläkään.. Toivotaan että posteljooni on nopea ja tuo pakettini huomenna.





Tehtiin tänään siskoni kanssa pätkiskakkua, tässä ohje:

2 kananmunaa
3dl sokeria
5dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
200g margariinia/voita
140g pätkiksiä
1 ½ dl maitoa

1. Vatkaa kananmunat ja sokeri kouhkeaksi vaahdoksi. 2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulattaessasi voin, sulata sen lisäksi puolet pätkiksistä myös. 3. Lisää kuivataineet, maito ja margariini/voi vaahtoon. Lisää lopuksi loput pätkikset. Kaada taikina vuokaan ja laita uuniin 175 astetta/ 50 min. 

Kuorruta: 100g voita ja 2rkl kaakaojauhetta 2-3dl tomusokeria, hieman kahvia. Päälle voi raastaa valkosuklaata tai laittaa nonpparelleja.


Olen niin tyköästynyt näihin biiseihin:






Tälläistä nyt ja 
SEURAAVAAN KERTAAN!

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Driving around.. - Idea 110!

Hei ja hauskaa sunnuntai päivää!

Ensiksi: Anteeksi etten ole yli viikkoon kirjoitellut mitään! Yritän kirjoittaa hieman enemmän..
Olen tällä viikolla puuhaillut aikas vähän, joten senkään vuoksi en ole kirjoittanut. Tiistain ja kesviikko illat olin ystäväni seurana kun hän pyysi minua kotiinsa yöksi, koska ei halunnut nukkua isossa talossa yksin, joten menin metelöimään sinne.

Torstain olin siskoni luona, leikkimässä hänen poikansa kanssa. Leikkikaverini oli löytänyt uuden lelun: imurin, joten sitä piti nostaa ja katsoa ja hieman jopa maistaakkin, sillä onhan se sentään imuri. Kysyinkin leikki kaveriltani, tulisiko hän meillekkin imuroimaan, en saanut vastausta..

Perjantaina olin ensin Tupperware -kutsuilla ja ostin sieltä parit kipot. Niistä kuvia ja lisä infoa myöhemmin.. Sen jälkeen olin ystäväni Caritan kanssa ajelemassa pitkin Euraa. Siinä samalla käytiin sitten kiukaisissakin moikkaamassa yhtä toista ystävääni. Kotiin päästyäni katselin Nenäpäivä -showta.

Eilen käytiin vielä illalla kavereitteni kanssa ajelemassa taas ympäri Euraa ja tätä reissua olisi pikemminkin voinut sanoa terapiaistunnoksi, sillä taas tuli juteltua kaikki asiat ja kuulumiset läpi.


 Tilaamani uusin Volbeatin levy! 



Rakas leikkikaverini! <3


Uusia löytöjä:





Muistakaa Isää ja

SEURAAVAAN KERTAAN!

perjantai 1. marraskuuta 2013

Shoping, shoping.. 109.

Hei ja hauskaa perjantaita!

Tänään olen taas viettänyt vapaapäivää ja hauskaa on ollut. Ensin veljeni tuli aamulla käymään ja herätti siinä samalla minut, itseasiassa. Onneksi hän keitti minulle vielä aamukahvit. Oli kiva nähdä isoveljeäkin taas pitkästä aikaa, sillä taas on mennyt aikaa, enkä oikeastaan muista koska viimeksi olen hänet nähnyt..

Sen jälkeen kurvasin punaisella paholaisella siskoni luo ja käytiin kaupassa. Iltapäivällä sain osallistua yhdessä siskoni ja hänen poikansa kanssa vauvauintiin. Voi että se oli kivaa! Jos joskus niitä omialapsia tulee, haluan mennä sinne heti! Kävin myös mummuni&pappani haudalla iltapäivällä. En oikeastaaan ole tänään muuta tehnyt..

Mutta kuten lupasin, niin kerron vähän mitä eilen ostin:


Vasemmalla on t-paita, 9,90€
Oikealla pitkähiainen, 12,90€, 
Molemmat Ginatricot:sta










Neule Seppälästä 15,00€ 

(Ps. Olihan sitä nyt ihan pakko leikkiä hieman puhelimella)


Jotain vanhempaan taas soittariltani:


Ja jotain uuttakin, KUUNNELKAA IHMEESSÄ:


Hyvää viikonloppa, muistakaa läheisiänne ja

SEURAAVAAN KERTAAN!