sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Uus tuugi - Idea 148.

Hei ja oikein lämmintä sunnuntaipäivää!

Joko te olette käyneet äänestämässä. Itse en ole vielä kerinnyt, mutta enköhän kohta mene. En oikein tiedä europarlamentistä mitään, mutta minun isäni on sanonut, että on kansalaisvelvollisuus äänestää ja jos ei äänestä ei saa myöskään valittaa.
Mutta se ei ollut tämän kertainen asiani vaan, se että halusin tulla tännekkin esittelemään uusia hiuksiani:




Oikeastaan hiukseni värjättiin ja hieman siistittiin.
Sitten vielä kokeiltiin millainen kampaus minulle sopisi ja tähän päädyttiin.
 Mitäs tykkäätte?




Seuraavaan kertaan! 

torstai 22. toukokuuta 2014

Hellepäivän ajatuksia - Idea 147.



Heippa kaikille!

Mitäs te olette puuhailleet näin lämpimänä hellepäivänä. Tuntuu että itse olen vain kokkaillut tänään. Ensin tein päivällistä ja sen jälkeen leivottiin Jennin kanssa ainakin 50 kpl muffinsseja ja tässä ohjetta:

n. 20 klp
50g                     margariinia
3                         kananmunaa
2dl                      sokeria
1dl                      maitoa
4dl                      jauhoja
2tl                       leivinjauhetta
150g                  mariannerouhetta

vatkaa kananmunat ja sokeri keskenään vaahdoksi. Sulata voi ja sekoita kuivat aineet keskenään. Kun munat ja sokeri on vaahdotettu lisää sekaan maito ja kuivat aineet. Lopuksi hieman jäähtynyt voi. Jaa taikina vuokiin. Uunissa 225 astetta tasalämmössä ja n. 10 minuuttia.



Rupesin tässä päivällä miettimään kun ajelin, että miksi kaikki oikeasti tykkääväät tai kuuntelevat joidenkin mielipiteistä tai neuvoista esim. kun sanotaan että kuuntele sydäntäsi. Ensinnäkin sydän on suurinpiirtein nyrkin kokoinen möhkäle joka on vasemmalla puollella rinnan kohtaa ja joka pumppaa verta koko kehoon ja koko ajan. Miten siis voit kuunneella tuota lihasta? Ennemin me ajtellaan aivoilla ja siellä ne päätökset syntyy..
Toinen asia mitä mietiskelin oli se, että ihimiset olettavat asioita aivan liikaa, esim. tästä on kyllä jo aikaa mutta minulle sanotiin, että kun minä synnytän lapsen niin silloin se on jo niin helppoa kun on kaiken maailman rauhoittavia ym. Mutta entäs jos minä en halua lapsia, ikinä? Muiden lapset on ihan kivoja ja tällä hetkellä ajattelen etten todellakaan halua lapsia, tai ehkä joskus, kymmenen vuoden päästä, ehkä..
Tälläistä vain pyöri päässä..




Seuraavaan kertaan!



sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Hellettä - Idea 146.



Mukavaa sunnuntai iltaa kaikille!

Mitäs te ootte tässä viime aikoina tehneet? Itse aloitin viime viikolla järjestelemään valmistujaisiani siten, että tein ja lähetin kutsut. Perjantaina oltiin kaverille etsimässä mekkoa valmistujaisiin, itselläni se on jo, joten menin vaan henkiseksi tueksi. Sen lisäksi olin myös kuskina, toivon todella että en vähään aikaan joudu siihen hommaan..
Eilen kun kotiin illalla pääsin, katsoin elokuvan Safe Heaven. Suosittelen kaikille romantikoille, oli aivan käsittämättömän ihana elokuva. Oli siinä hieman toimintaakin, ettei ihan koko ajan itkeä tarvinnut. 
Tänään vain nautittiin lämpimästä päivästä Jennin kanssa, otettiin aurinkoa ja kuunneltiin musiikkia. Yksin kertaisesti ei vain kyennyt tekemään yhtään mitään muuta kun rentoutumaan. Vähän otettiin myös varas lähtö kesän herkkuihin ja syötiin mansikoita iltapalaksi, NAM!




Aamulla tarkeni juomaan aamukahvit pihallakin..


Vesikin oli yllättävän lämmintä..


Päivän asukuva..

Ja ne mansikat!

Seuraavaan kertaan!

tiistai 13. toukokuuta 2014

Tikissä - Idea 145.



Hei ja hyvää tiistai iltaa!

Miten teidän viikkonne on alkanut? Omani aloitin treenillä. Eilen olin lenkillä ja tänään olin bodypumpissa. En ole puoleen vuoteen kerinnyt käymään bodypumpissa ja tänään kun sinne menin pitkän tauon jälkeen tuntui se hyvältä. Vaikka olen nukkunut nyt viimeaikoina todella huonosti ja tänäänkin olin aivan väsynyt oli silti pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja ajaa vaan Tzempin pihalle ja mennä ns. nostamaan sitä rautaa.
En ole sellainen ihminen joka nauttisi siitä, että menäämpä metsään oikeen pitkälle juoksu lenkille. Ei, ahdistun siitä jos joudun menemään yksin metsään, sillä pelkään metsää ja jos joku kalasääsi tulisi vastaan varmaan pyörtyisin. Tykkään enemmin käydä erilaississa jumpissa, kuten bodypumpissa jossa ohjaajat käskevät tehdä isommilla panoksilla.





Mun ehdottomasti suosikkiherkkuihin kuuluu tällä hetkellä maitorahka. Olen tehnyt siitä töihin smhootieta, lisännyt ja murskannut sinne jäisiä marjoja sekä maitoa ja ravistanut sitä fitness shake -pullossa. Hyvää myös ennen treenejä, sillä se ei ole niin täyttävää kun luulisi. Kokeilkaa ihmeessä!

Seuraavaan kertaan! 

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä - Idea 144.



Hei ja ihanaa äitienpäivää kaikille!

Mitäs te olette tehneet viikonloppuna? Itse menin perjantaina ystäväni luo turvaa kotoa, koska pelkään olla yksin kotona yötä, kun huoneeseeni kuuluu aivan liikaa ääniä teiltä ja muualta. En tykkää. Mutta siis vietin perjantai illan kaverini kanssa Raumalla.







Eilen käytiin sitten hieman shoppailemassa Porissa ja ostin sieltä ihanan mekon. Olen kauhea mekkofriikki suoraan sanoen ja kun näin sen mekon olin aivan myyty.
Kun Porista tultiin, lähdinkin kotiin päin ja hain samalla koirat siskoltani, etten joutuisi viettämään yötä yksin kotona. Illalla ystäväni tuli seuraksi ja käytiin vähän ajelemassa sekä katsottiin sitten Euroviisut.





Uusi ihana mekkoni! 


 Tyttöjen ilta

Tänään sitten vietettiin äitienpäivää. Aamulla kun heräsin 11 jälkeen, lähdin koirien kanssa lenkille ja ajattelin, että äitini tulee kotiin vasta kolmen aikaan iltapäivällä, niin kerkeisin siivoamaan ja leipomaan jonkin kakun sekä laittamaan itseni kuntoon. No siinä koirien kanssa mentiin tietä pitkin ja katsoin, että joku auto tulee vastaa. Mitä lähemmäs se auto tuli sitä tutummalta se näytti. Ja kun se oli kohdalla, huomasin että ei ole totta: äitini on tulossa nyt jo kotiin! Suunnitelmat siis menivät mönkään. No kotiin tultuani toivotin hyvät äitienpäivät äidilleni ja meninkin takaisin nukkumaan sänkyyni aina kello kolmeen asti. Entäs teillä?





 Helmiäki vähä väsytti lenkin jälkeen

 Äidille annoin lahjaksi Muumimamma -mukin

Seuraavaan kertaan!

torstai 1. toukokuuta 2014

Vappu 2014 - idea 143.


Hei ja hauskaa vappua!

Miten teidän vappuaattonne meni? Itse juhlin sitä parhaipien ystävieni kanssa. Juteltiin pitkään, syötiin hyvää grilli ruokaa ja juotiin tietysti skumppaa:




Kiitos illasta tytöt!

Seuraavaan kertaan!