keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Unelmia.. - Idea 128.

Hei ja oikein mukavaa ja auringoista päivää!

Mitäs teille kuuluu? Minulle kuuluu hyvää toistaiseksi: Opinnäytetyömme koulussa on paketissa ja esitetty, sitä ei tarvitse enää murehtia (Numero puuttuu enää..!)

Mistä te unnelmoitte? Minulla on monta unelmaa, joista jaan nyt yhden: Haluaisin mennä Berliiniin tässä keväällä tai alku syksystä koska siellä on lämmintä ja aurinko paistaisi. Haluaisin shoppailla siellä ihanissa vaate liikkeissä ja pikku puodeissa. Haluaisin käydä eri museoissa siellä ja tutkia historiaa. Haluaisin nähdä erilaisia muistomerkkejä sekä pmmotetun kirkon. Haluaisin käydä kuuntelemassa siellä erilaisia bändejä ja valvoa myöhään viinilasillisen äärellä ja katsella tähtiä taivaalla. Ja kun palaisin sieltä kotiin olisi sekin mukavaa. Ah.. Haluaisin lomalle.. <3

Mutta nyt vain jaan teille ohjeen Kuningataren unelmatortusta:
Pohja
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sen jälkeen kuivat aineet. Laita pelille ja keskitasoon uuniin 225 astetta 6-7 minuutiksi.

Täyte:

100 g voita
Reilusti tomusokeria n. 3 dl

Sekoita vatkaimilla. Pohjan päälle voit ensin laittaa kuningatar hillo (Mustikka/vadelma) ja sen päälle tomusokeri sekoite. Rullaa kiinni ja tarjoile kahvin kanssa.


Kuningataren unelmatorttu + KAHVIA


Töihin päin lähdössä..

SEURAAVAAN KERTAAN! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti