sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Korko kammo - Idea 136.Hei ja mukavaa sunnuntai päivän alkua!

 Tässä viime viikolla sain kyllä koroista melkein jopa elinikäisen kammon. Olin lähdössä kotiin töistä ja minulla oli jalassa aivan tuli terät korkokegät, jotka olin ostanut edellis viikolla. No lähdin kävelemään ja yhtäkkiä korko lähti alta ja polvi muljahti pois paikoiltaan. Voin sanoa, että se teki kipeää. No sen jälkeen pääsi suusta muutamat kymmenet kirosanat. Sen jälkeen pari ihmistä tuli paikalle, tilasi minulle lanssin ja olinkin jo Porin päivystyksessä. Jalka tutkittiin ja Luojan kiitos sieltä ei mitään löytynyt. Kotiin soitto ja rakas äitini tuli minua sieltä hakemaan.


 Seuraavana päivänä minua oli hoitamassa siskoni ja hyvin hoitikin. Hän aina silloin tällöin valittaa minulle, jos nukun päiväunet niin silloin hän ei minulle niistä viitsinyt motkottaa. Hän teki minulle ruuaksi pizzaa ja auttoi minua kouluhommissa. Nyt vointi on jo hyvä, mutta kammoan korkokenkiä. Rakastan niitä, mutta nyt en voisi ajatellakkaan että laittaisin korkokenkiä jalkaani.

Ihan vähän pakko mainostaa, että on aika huikee levy ja tullu nyt kuunneltua jonkin verran, suosittelen. Ei ihme, että voitti Emma -palkinnon (Vuoden 2013 paras naisartisti).

Seuraavaan kertaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti