keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Can’t get he out of my head.. - Idea 140!Hei ja aivan mahtavaa keskiviikko iltaa!

Aurinkoisia päivä on tässä oikein sadellut monena päivänä! Miten tiedän pääsiäisenne meni? Minulle ainakin vähän sattui ja tapahtui. Tai no oikeastaan vaan tapahtui. Ensinnäkin sai ekaa kertaa keväästä oikein kunnon flunssan jota parantelen yhä - mutta se ei menoa haitannut.
Torstaina kävimme myös siskoni miehen synttäreillä ja sen lisäksi sain olla kuskina veljelleni ja hän ystävälleen. Perjantaina olin koiravahtina ja ystäväni kanssa kokkailtiin ja vietettiin iltaa. Lauantaina lähdin ostamaan jotain aivan mahtavaa, mutta siinä samassa näin pitkästä aikaa ja sattumalta rakkaan serkkuni kaupassa. Hän kutsui minut sitten luokseen syömään. Oli kyllä mukava nähdä häntä, kun viimeksi nähty joskus alku talvella. Sunnuntaina tuli sitten loppu perhe kylään ja maisteltiin siinä sitten pari pullollista viiniä ja illan päätteeksi lähdin ystäväni kanssa publiciin ja se tarina onkin toinen.. Maanantaina nautin vain auringosta.


Lapsille jotakin kivaa :)

Matrialismionnellisuus - En ole ennen halunnut tai edes vaatinut converseja ja en yleensö ostele mitään ns. massajuttuja mutta nämä ihanan pirteät tennarit minä vaan halusin, sillä ovathan ne aivan mahtavan pirteät tuolla katukuvassa. Plus: yllättävn hyvät jalassa..Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti