sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Liian muokattu kuva


Hei ja aurinkoista sunnuntaipäivää!

Mites teillä menee?

Itse olen tässä pohdiskellut miksi ihmisille on tullut kauhea tarve laihduttaa ja saada itsensä näyttämään joltain lihaskimpulta. Jokaisen oma päätös se on mutta, kun avaa esimerkiksi televisoin ponkahtaa silmiin heti kaiken maailman fitness -buumi ohjelmat ja tässä muutama esimerkki:

Jutta ja puolen vuoden superdieetti tai Jutta ja huikeat häädieetit: Ohjelmassa pistetään tavoitteeksi jokin paino mihin asti tarvisee laiduttaa ja tehdä kuntotestit yms. Hienoa että ohjemassa laidutetaan, mutta kun ohjelmassa puhutaan nimen omaan dieetistä eikä elämäntapa muutoksista. Ei neuvota syömään terveellisiä välipaloja kuten heldelmiä vaan proteiini patukoita tai -juomia jotka on aivan teollista höttöä. Ja ensiviikolla tai lähiaikoina on avalta alkamassa ohjelma Fitness -päiväkirja jossa on erilaisia julkiksia jotka haluat muokata sitä kehoaan siihen lihaskimppuun. Minulle tulee sellainen olo ettei ihmminen saa enää näyttää siltä kuin haluaa. Ja  toisten ihmisten on tosi vaikea laihduttaa tai muuten vai on sellainen elämän tilanne, ettei kerkeä muokaamaan kehoaa lihaskimpuksi.
Minusta ihmisen pitää itse hyväksyä oma itsensä ja olla onnellinen ennen kuin voi tehdä jonkun muun onnelliseksi. Ja olisi se nyt aivan hölmöä jos kaikki kulkisi ulkona juoksutrikoot päällään lihaskimppuna. Kuten mummunikin sanoo: kaikkea kohtuudella.


Tässä vähän asua kuvaa edellis viikonlopusta:Hauskaa alkuviikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti