sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä - Idea 144.Hei ja ihanaa äitienpäivää kaikille!

Mitäs te olette tehneet viikonloppuna? Itse menin perjantaina ystäväni luo turvaa kotoa, koska pelkään olla yksin kotona yötä, kun huoneeseeni kuuluu aivan liikaa ääniä teiltä ja muualta. En tykkää. Mutta siis vietin perjantai illan kaverini kanssa Raumalla.Eilen käytiin sitten hieman shoppailemassa Porissa ja ostin sieltä ihanan mekon. Olen kauhea mekkofriikki suoraan sanoen ja kun näin sen mekon olin aivan myyty.
Kun Porista tultiin, lähdinkin kotiin päin ja hain samalla koirat siskoltani, etten joutuisi viettämään yötä yksin kotona. Illalla ystäväni tuli seuraksi ja käytiin vähän ajelemassa sekä katsottiin sitten Euroviisut.

Uusi ihana mekkoni! 


 Tyttöjen ilta

Tänään sitten vietettiin äitienpäivää. Aamulla kun heräsin 11 jälkeen, lähdin koirien kanssa lenkille ja ajattelin, että äitini tulee kotiin vasta kolmen aikaan iltapäivällä, niin kerkeisin siivoamaan ja leipomaan jonkin kakun sekä laittamaan itseni kuntoon. No siinä koirien kanssa mentiin tietä pitkin ja katsoin, että joku auto tulee vastaa. Mitä lähemmäs se auto tuli sitä tutummalta se näytti. Ja kun se oli kohdalla, huomasin että ei ole totta: äitini on tulossa nyt jo kotiin! Suunnitelmat siis menivät mönkään. No kotiin tultuani toivotin hyvät äitienpäivät äidilleni ja meninkin takaisin nukkumaan sänkyyni aina kello kolmeen asti. Entäs teillä?

 Helmiäki vähä väsytti lenkin jälkeen

 Äidille annoin lahjaksi Muumimamma -mukin

Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti