torstai 22. toukokuuta 2014

Hellepäivän ajatuksia - Idea 147.Heippa kaikille!

Mitäs te olette puuhailleet näin lämpimänä hellepäivänä. Tuntuu että itse olen vain kokkaillut tänään. Ensin tein päivällistä ja sen jälkeen leivottiin Jennin kanssa ainakin 50 kpl muffinsseja ja tässä ohjetta:

n. 20 klp
50g                     margariinia
3                         kananmunaa
2dl                      sokeria
1dl                      maitoa
4dl                      jauhoja
2tl                       leivinjauhetta
150g                  mariannerouhetta

vatkaa kananmunat ja sokeri keskenään vaahdoksi. Sulata voi ja sekoita kuivat aineet keskenään. Kun munat ja sokeri on vaahdotettu lisää sekaan maito ja kuivat aineet. Lopuksi hieman jäähtynyt voi. Jaa taikina vuokiin. Uunissa 225 astetta tasalämmössä ja n. 10 minuuttia.Rupesin tässä päivällä miettimään kun ajelin, että miksi kaikki oikeasti tykkääväät tai kuuntelevat joidenkin mielipiteistä tai neuvoista esim. kun sanotaan että kuuntele sydäntäsi. Ensinnäkin sydän on suurinpiirtein nyrkin kokoinen möhkäle joka on vasemmalla puollella rinnan kohtaa ja joka pumppaa verta koko kehoon ja koko ajan. Miten siis voit kuunneella tuota lihasta? Ennemin me ajtellaan aivoilla ja siellä ne päätökset syntyy..
Toinen asia mitä mietiskelin oli se, että ihimiset olettavat asioita aivan liikaa, esim. tästä on kyllä jo aikaa mutta minulle sanotiin, että kun minä synnytän lapsen niin silloin se on jo niin helppoa kun on kaiken maailman rauhoittavia ym. Mutta entäs jos minä en halua lapsia, ikinä? Muiden lapset on ihan kivoja ja tällä hetkellä ajattelen etten todellakaan halua lapsia, tai ehkä joskus, kymmenen vuoden päästä, ehkä..
Tälläistä vain pyöri päässä..
Seuraavaan kertaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti