maanantai 5. elokuuta 2013

Porispere 2013 - Idea 77.

Hyvää maanantai aamua!

Tuntuu taas, että on vähän väsynyttä porukkaa. Silmät vain painuvat kiiinnipäin, onneksi on sentään loma, niin saa nukkua rauhassa!

Eilen olimme kavereitten kanssa Porisperessä, festarit jotka järjestetään Porin kirjurinluodossa. Eilen jopa säät sallei jokin verran. Mitänyt hieman ripsautti vettä, mutta Aurinko kuivaa minkä sade kastelee! Siellä esiintyi Tuuli, jota emme menneet katsomaan, JustimusFilm jota katsoimme yhden biisin ja tosesimme, että se ei ollut katsomisen arvoista, Cheek jota olemme odottaneet ja joka oli nyt entistä parempi. Siellä esiintyi myös tietysti aivan ihana ja mahtava Haloo Helsinki!!

Cheek oli aivan huikea tälläkin kertaa. Ystäväni oli aivan innoissaan, sillä hän ei ollut vielä tänä kesänä nähnyt Cheekkiä, mutta ketäpä ei olisi ollut innoissaa, ON SE NIIN HYVÄ!

Itse olen viimisen kuukauden hehkuttanut, että pääsen katsomaan sunnuntaina (4.8) Haloo Helsinkiä ja taas odotukseni palkittiin! Haloo Helsinki on vaan niin hyvä ja energinen esiintyjä, että huolettomuus ja energia tarttuu kuulijaankin. Pakko kyllä myöntää tässä vaiheessa, että fanitan jonkin verran Haloo Helsinkiä, sillä minulla on heidän koko tuotantonsa.

Festareiden jälkeen tulimme muutaman ystävän kanssa meille jatkoille. Kävimme syömässä enen kuin tultiin meille, joten ei tarvinnut ruveta kokkaamaan mitään enää. Istuimme iltaa ulkona aurigon laskiessa ja kun pimeys tuli siirryimme sisälle jatkamaan iltaamme.

Tilanne kuvia: 



Piti kai ottaa edes yksi kuva Justimuksesta..







"Ja sä heilutat kättäsi niin kuin me, vasemmalle oikeelle sivulle, 
ja sä heilutat kättäsi niin kuin me, vasemmalle oikeelle sivulle, se menee näin, näin näin näin.."











"Kun on yksin sitä miettii omaa ihmisyttään.."





  
"Eiii, ei mikään mulle riitä, mulle EII.."


"Hei tos ei oo paljon jonoo, mennään siihen. Hei tuu mun kans kuvaan?"
 "Ketä noi muuten ees on?"
" Tuol lukee et ne ois Jesse Joensuu ja Joel Armia"

Seuraavaan kertaan!

2 kommenttia:

  1. kivoja kuvia oot saanu! itekin olin tuolla ja tässä osoite siihen postaukseeni jos haluut katsoa kuvia: http://enjoy-theday.blogspot.fi/2013/08/porispere-13.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja anteeks et huomaan tän viestin vasta nyt :(

      Poista