torstai 3. lokakuuta 2013

HAASTE!! - Idea 100!!

Hei taas!

Voitteko uskoa tämä on jo 100 IDEA!! Nyt ollaan sitten yli puolivuotta kirjoiteltu ja kiitos siitä teille, että olette jaksaneet lukea hömppä juttujani!

Elikkäs sain ystävältäni Jenniltä hassteen, kirjoittaisin kolmesta pelostani. Pakko myöntää, että tehtävä on vaikea, sillä minulla on paljon erilaisin pelkoja ja tässä ne tulee:

3. Linnut
Pelkään ihan älyttömästi lintuja. En pidä yhdestäkään linnusta, ne ovat pelottavbia, rumia ja tulevat aina tielle. Mutta olen oppinut sietämään lintuja hieman, sillä tiedän miksi pelkään niitä: Pikkuisena oltiin pappani koti paikassa ja oltiin sitten yhdessä rakennuksessa jossa oli laatikko ja pojat löysivät sieltä karkkia ja tottakai miäkin halusin ja kun kaivoin laatikkoa syvenmälle, käteeni tarttui linnunraato, YÄK!! Minulla toinenkin ikävä muisto linnuista tai oikeastaan ankasta: Olin ehkä joku 4-6 vuotias ja ankka rupesi jahtaamaan minua mökillämme. Hyi että..


2.Pimeän pelko
Välillä pelkään pimeässä liikkumista tai asioita mitä tulee pimeästä.(Naurakaa vaan..) Se johtuu siitä, kun olen katsonut pimeässä huoneessa yksin erilaisia kauhujuttuja. Esim. Supernaturalin ensimmäisessä tuotantokaudessa yhdessä jaksossa (Jakso 5 - Bloody Mary) oli peilin kautta tuli ns. haamu ja tappoi ihmisen. Sen jälkeen en katsonut viikkoon peiliin ja kun meidän etesessä on todella iso peili niin iltaisin kun muut jo nukkuvat ja minä valvon, joudun juoksemaan sen ohi koska luulen että siellä peilissä on joku..

1.Pellet
Oletteko ikinä oikeasti ajatelleet niitä? Ne ovat ihan kamalia, niistä ei vain voi pitää.. Niihin ei ole erinäistä syytä, miksi pelkään,  mutta en voi vaan sietää niitä..


PELOTTAVA EIKÖ?

Toivottavasti oon teille syypää hymyyn:


Tästä on hyvä jatkaa, joten 
SEURAAVAAN KERTAAN!!

3 kommenttia:

  1. EI TÄÄ OLLU TÄÄ 100-IDEA HAASTE, nyt kyllä vähän petyin :DDD

    VastaaPoista
  2. Oliks tässä muka 100 haastetta, jos oli ni näyttäppä missä ????

    VastaaPoista