tiistai 16. heinäkuuta 2013

waste of money - Idea 69.

Hei taas ja hyvää alkanutta viikkoa ja tiistaita!

Viikonloppu on kaikkien onneksi ohi ja seuraava jo tuloillaan. Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä on?

Minulla on tässä nyt parin päivän vapaat käynnissä. Eilen olin siskoni, äitini ja siskoni pojan kanssa shoppailemassa ensin Ikeassa, Raisiossa ja sen jälkeen hieman myllyssä. Ikeasta ostin Expendit hyllykön huoneeseeni yöpöydäksi ja siksi että saisin hieman lisä tilaa säilytykseen, ostin siihen myös ihanat turkoosit laatikot. LOVE IT! Kokosin eilen sen melkein yksin (Okei, isäni auttoi aika paljon <3) ja siinä meni vain puolituntia! Ostin myös ikeasta kehykset jotta saan kehystettyä yhden elokuva julisteen ja yllättäen ostin taas lakanat.


Sen jälkeen pyrähdimmekin ikeasta kauppakeskus Myllyyn, ensin söimme bagelit jonka jälkeen menin hieman shoppailemaan. Kaikkea taas tuli ostettua. Ostin ihanan keltaisen kauluspaidan gina tricosta, SE ON NIIN IHANA! Olen nykyään aivan hulluna kauluspaitoihin. En vain tajua, miksei miehet pidä useammin kauluspaitoja nehän ovat niin mukavia päälläkin?
No ostin myös maastokuvioisen liivin. En tiedä miksi, muttta se tuntui niin kivalta  päällä ja näyttikin ihan hyvältä. Sen jälkeen menin cubukseen ja löysin ihanan Americka kuosisen puseron ja arvatenkin ostin sen, ostin cubuksesta myös ihanat vihreät rintsikat. Sen jälkeen kiirehdin vielä stadiumiin ja löysin sieltä ihanan urheilutopin ja ballerinat. Siinä sitten meni taas tili joka eilen tuli. Mutta onneksi pääsen taa huomenna töihin.


Seuraavaan kertaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti