sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kiirettä ja rentoutumista - Idea 7.

Viikonloppu menikin taas nopeasti. Eilinen aamupäivä mentiin tukkaputkella. Aamulla heräsin klo 6.40 siihen, kun siskoni koirat avasi huoneeni oven ja tuli herättämään minut. Poistuessaan huoneestani toinen koirista astui telkkarin kaukosäätimen päälle ja telkkari meni arvatenkin päälle. Sen huomattuani sammutin sen ja jatkoin uniani. Heräsin sitten ylös noin  kahdeksan aikaan. Kymmenen jälkeen ku talo tyhjeni aloin tehdä tacopiirakkaa, sillä illalla näin kavereitani ja tajosin sitä heille. Kaikki piti siitä. Tässä ohje:

Pohja: 100g voita, 3 dl vehnäjauhoja ja ½ dl vettä. Voi ja jauhot nypitään, sen jälkeen lisätään vesi ja sekoitetaan. Levitetään taikina vuualle ja laitetaan jääkaappiin siksi aikaa, kun tehdään täyte.

Täyte: 400g jauhelihaa, 1 pussi tacomaustetta, 1 sipuli ja desi vettä. Jauheli ruskistetaan, sen jälkeen lisätään mausteet ja pilkottu sipuli, sekoitetaan ja lisätään vesi.

Täyte laitetaan vuualle, pohjan päälle. Täytteen päälle voi asetella luumutomaatteja ja juustoa. Sen jälkeen se laitetaan uuniin: 200*c, noin 20-25 minuuttia.


Leipomisen jälkeen laitoin kamani kasaan, siivosin ja laitoin itseni kuntoon. Sitten siirryin ystäväni kanssa juhlimispaikkaa, joka sijaitsi veljeniluona, koska tämä vuokrasi sen minulle illaksi. Siivottiin vähän veljeni kämppää ja otettiin vähän varaslähtö juhliin. Ystävät tulivat veljeniluo klo 16-18 välillä. Siellä sitten juteltiin, syötiin ja juhlittiin. Hauskaa oli! Tässä kuvia paikalla olleista:


Tänään oli vähän rauhallisempi päivä: Aamulla oltiin vielä ystäväni kanssa veljeniluona. Siivosimme kämpän oikein kunnolla, ettei tule sanomista. Iltapäivällä käytiin siskoni ja äitini kanssa kävelyllä. Sen jälkeen katsoin Gossip Girlin ja maistelin suklaata, jonka jälkeen alkoi todellinen uurastus: Etätehtävän teko,jonka pitää olla n. 4-6 sivun pituinen. Sain sen onneksi valmiiksi.

Ensikertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti