keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Selviytymistä.. -Idea 5

Hei taas!

Eilisestä selvitty hyvin. Kuten kerroinkin, olin tiistaina vastuskoulutuksessa ja se ei ollutkaan niin paha kuin kuvittelin. Itseasiassa sinne oli jopa kiva mennä, koska näki tuttuja ja he kyselivät mitä kuuluu ja mitä olen tehnyt. Ja koska se on myös - vän löysempää- koulutusta, opetettiin meille sadutusta. Siinä jokainen otti yhden tavaran ja kertoi miten se liittyi tarinaan. Se oli mukavaa. Ja juuri kun siellä ruvettiin tekemään vohveleita, minun oli pakko lähteä Tzemppiin spinningiin.

Eilen onnistuin myös jäämään lukkojen taakse, kun olin unohtanut aamulla avaimet kotiin sisälle . Se oli kyllä milenkiintoinen tunne ja tilanne, kun ei oiken tiedä mitä olisi pitänyt tehdä. Onneksi veljeni tuli tunninpäästä kotiin ja hänellä oli avain, joten en jäätynyt ihan kuoliaaksi! 

Mutta tänään on taas uusi päivä ja on paljon tekemistä. Koulu alkaa 12.15 ja päätyy 14.45. Meillä on koe ikääntyineitä kuntoutujista/kotihoidosta ja hävettää myöntää etten ole yhtään lukenut. Mutta uskon, että selviydyn tästäkin jotenkin.Koulun jälkeen menen siskoni luo, koska lupasin lenkittää hänen koiransa. Toinen on labradorinnoutaja ja toinen on sekarotuinen ja molemmat todella ihania, mutta jotenkin vaan ajattelen, että miten ihmeessä selviydyn tästä. Onneksi ollaan jo puolessa välissä viikkoa ja huomenna on vapaa päivä..


Minä ostin tässä talvella Indiskasta ihanan kynttilä kipon ja se on pinkki ja loistaa aivan ihanasti kynttilän valossa. En pidä oikein hajusteisista kynttilöistä, sillä ne saavat päänisärkemään, mutta siskoni ja äitini osti Fresh home- kynttilöitä partylite -kutsuilta ja ne olivat aivan ihania, sillä ne poistavat tunkkaisuuden hajun kämpästä.

Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti