keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Suunnitelmia - Idea 9.

Iloista keskiviikkoa!

Tänään olin Porissa vähän kiertelemässä aamupäivällä, minun piti etsiä itselleni sunnuntain ristiäisiin ne kengät. No totta kai niitä ei löytynyt ja juuri kun löysin ihanat kengät ja kysyin myyjältä missä sellaisi kenkiä olisi, sanoi hän, ettei niitä myydä täällä, koska ne ovat vain rekvisiitta. No ei siinä mitään, mutta jäin vähän ihmettelemään, että miksi sellaisia kenkiä esitellään kaikilla nukeilla, jos niitä kerran ei edes ole koko myymälässä myynnissä!



 Jatkoin kuitenkin etsimistä ja kuten jo kerroin, niitä ei löytynyt. Kaikkea muuta ihanaa ja kivaa löytyi, mutta ajattelin, että tulen ensiviikolla uudelleen, kun saan palkankin, niin on kiva sitten ostaakin vaatteita. Ostin kaksi hiuskoristetta: nuttura donitsin ja kukkapinnejä. Paljon oli myynnissä uusia ja ihanan värisiä nahkatakkeja ja minulla on aina ollut kauhea hinku ostaa keväällä uusi nahkatakki, mutta ei tänä keväänä, koska viime syksynä kun käytiin siellä Berliinissä ostin sieltä ihanan takin ja odotan jo innolla sen päälle laittamista ja käyttöä. Kotiin päästyäni etsin kaikki omat korkarini ja löysin yhdet pinkit ja todella ihanat. Ajattelin yhdistää ne sen uuden mekkoni kanssa.Tässä kuvia:















Tänään se sitten tapahtuu: Suunnitellaan ja luultavasti varataan matka Lontoosen kaverini kanssa. Jännää! Seuraavaan kertaan!! Kuva myös rakkaasta koirasta:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti