maanantai 11. maaliskuuta 2013

Urheilua.. - Idea 4.

Hei taas!

Viikon loppu tuli yhtä nopeasti kuin menikin. Kuten jo aikaisemmin kerroin olin kavereiden kanssa EuraGospelissa lauantaina ja eilinen meni töissä ja siskon pojan ristiäisiä miettiessä.

Tehtiin lauantaina - tai siis siskoni ja äitini teki - voileipäkakkuja.  En ole ikinä pitänyt niistä, mutta näistä pidin! Siskoni teki kinkkumedvuursti makuisen täytteen toiseen ja se oli todella hyvää! Täyteessä oli tuorejuustoa, ruohosipuli maustevoita, suolakurkkua, kinkkua ja metukkaa, pohjana oli kahta lajia paahtoleipää.

Tässä toisessa, jonka äitini teki oli täytteenä kylmäsavulohta, savukalaa - jonka isäni savusti - mauste- ja tuorejuustoa, ripaus tilliä ja kahta lajia paahtoleipää. Pidin enemmän siskoni tekemästä.
Tässä kuvia:

 

Tänään olisi vielä tarkoitus mennä spinningiin, joka on tzepissä. Olen laatinut itselleni jonkin näköisen - pienen- treeni ohjelman, jotta pääsisin edes vähän "kesä kuntoon". Pakko kyllä myöntää, että se treeni ohjelman ei ole maailman paras, mutta sopii minulle.

Maanantai: Bodypump
Tiistai: Spinning
Keskiviikko: Kävely + venyttely
Torstai: Bodycompat
Perjantai: vapaa
Lauantai: vapaa
Sunnuntai: kävely

Ai niin! Lupasin ystävälleni mennä huomenna sellaiseen vastuskoulutukseen ja menenkin. Vähän vaan jännittää, kun en ole käynyt siellä sitten viime kevään jälkeen. Ketä tuttuja nään ja mitä he sanovat. Onneksi ystäväni tulee sinne, sillä en kyllä uskaltaisi mennä sinne yksi.

Seuraavaan kertaa..!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti