tiistai 14. toukokuuta 2013

Can you hear me, no one? - Idea 41.

Hauskaa tiistai iltaa!

Eilen nukuin lähes tulkoon kokopäivän ja yön, sillä olin sunnuntai/maanantai välisen yön töissä. Se oli ensimmäinen yö ja se oli ihan mukava.

Tänään minulla oli vapaapäivä ja olin siskoni ja hänen poikansa kanssa, sillä he tulivat tervehtimään minua ja pyysivät mukaan kauppareissulleen. Kotiin päästyämme teimme ruokaa ja leivoimme yhden kakun ja tässä ohje:

Appelsiiini-Pätkis Kakku:

1 prk appelsiini tuorejuustoa
1 pss pätkiksiä
1 prk kermaa
6 liivatelehteä
100-150g kaurakeksejä
50g margariinia.

Pistä liivatelehdet likoomaan veteen n. 15 minuutiksi. Vatkaa kerma (mausta hieman sokerilla ja vaniliinisokerilla, oman maun mukaan) ja notkista tuorejuusto. Leikkaa pätkikset pieniksi palasiksi ja lisää kermavaahtoon. Murskaa keksit, sulata margariini ja sekoita rasva kekseihin. Laita vuuan pohjalle. Keitä 2-3 rkl vettä ja lisää liivalehdet. Jäähdytä seosta hieman ja lisää ohuena nauhana tuorejuustoon sekoittaen. Sekoita tuorjuusto seos ja kermavaahto keskenään. Laita täyte pohjan päälle ja laita kovettumaan pakastimeen tunniksi tai jääkaappiin 2-3 tunniksi.
Leipomisen jälkeen odotti taas autokoulu. Tänään oli puhetta risteyksistä jne. Mutta toivotan hyvää jatkoiltaa! Muutama kuva vielä:
Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti