keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Love it! - Idea 35.

Hei, hyvää iltaa ja erinomaista sekä yllättävää toukokuuta!

Se on saatu taas kuukausi vaihdettua ja kalenterin sivua kääntää ja kerrankin minäkin tein sen ajoissa, eikä kaksi viikkoa myöhemmin kuukauden alusta.
Eilen siis oli vapunaatto ja kuten kerroinkin olin Kouvolassa vappugospelissa, joka oli aivan huikea tänäkin vuonna! Siellä esiintyi aivan mahtavia bändejä, osa tuttuja jo ennestään ja uusia tuttavuukisa. Itse olin innoissani, koska pääsin katsomaan suurta suosikkiani kls. sekä LZ7. Uusia tuttavuuksia bändeissä oli exit, deukkis sekä all stars showsta Immanuel ja pastori. Ystäväni kanssa kuuntelimme kls. jonka jälkeen menimme Kouvolan keskustaan syömään ja hengailemaan. Sen jälkeen menimme takaisin tapahtumaan, jossa esiintyi deukkis, en erityisemmin pitänyt bändistä, sillä sen laulu ja musiikki muistutti lähinnä örinää. LZ7:lla oli huikea esiintyminen tänäkin vuonna ja all stars oli uusi kokemus, sillä se kokoontui lähinnä räppäreistä. He olivat kaikki silti tosi hyviä ja pääasiahan oli, että kaikilla oli hauskaa. Itse inspiroiduin niin paljon, että ostin kls. uusimman levyn ja olenkin kuunnellut sitä tänään tosi ahkerasti. 
Matka Kouvolaan oli todella pitkä. Sinne ajoi n. viisi tuntia ja siinä kyllä tunsi, että oli istunut jonkin verran. Eurasta meitä lähti vain kahdeksan henkeä, sekä tietenkin nuorisotyö ohjaajat. Meidän mukana tuli myös Harjavaltalaisia sekä Huittis ja Sastamalaisia. Tutustuin yhteen Sastamalaiseen, sillä hän luuli minua apiksi, koska minulla oli isos/vastushuppari päällä ja häntä kiinnosti se. Meno matka meni yllättävän nopeasti ja lähdimme Eurasta klo 11.00 ja matkalla katsoimme elokuvaa Benjamin Buttonin uskomaton elämä, joka oli ihan mielenkiintoinen. Takastulomatkalle lähdimme puoli kaksi yöllä ja takastulomatka meni nukkuessa, tosin todella huonosti. Tämän päivän olenkin vain nukkunut.Huomenna on iltavuoro ja aamupäivän kulutan siivomalla huonettani, joka tällä hetkellä muistuttaa sikolättiä. Muutama kuva vielä:Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti