tiistai 9. huhtikuuta 2013

Everyone knows it already - Idea 22.

Hyvää Tiistaita!

Eilen oli melko mukava päivä: Sain nukkua melkein puoli kahdeksaan, koulupäivä ei ollut liian uuvuttava ja illalla sain siskoni innostumaan Tzempistä ja hän tuli kanssani bodypumppiin. Päivällä sain kyllä masentavan uutisen opettajaltani, että joudunkin alkuperäiseen työssäoppimispaikkaan ja kuten sanoin se masensi. Viime yön nukuin huonosti ja siitä saan ensin kiittää siskoani, joka lähetti minulle viestin 3.45 YÖLLÄ! Toisaalta oma vika, sillä en muistanut laittaa ääniä pois päältä. Sitten pelästyin sitä, kun pihallamme kävi joku auto kääntymässä. Olin kauhuissani suorastaan. Tänään selvisi, että se oli postiauto, joten turhaan hysterisoin. 

Tänään on ollut parempi päivä, sillä pääsimme koulusta jo klo 13.00 ja minulle ilmoitettiinkin, että saankin vaihtaa työssäoppimispaikkaani, josta olen ollut todella innoissani. Tänään on luvassa vielä Rikun spinning, johon siskoni on tulossa ja sitä ennen käyn katsomassa hänen poikaansa, joka on hirmu söpö, sekä tietysti rakkaita hirmujani (eli koirat).

Viikonloppu suunnitelmiin tulikin muutos: Menen erään ystäväni synttärijuhliin lauantaina ja minulla on nyt jo vaate kriisi, vaikka ajattelin, että laitan mekon päälle. Sitten on vielä se mitä ostamme hänelle lahjaksi.. Toivottavasti jotain keksimme.

Huomenna ajateelin kokeilla jotain uutta reseptiä, sillä eilinen elokuva joka tuli telkkarista, Julia&Julie, innoitti minua kokkaamaan ja ajattelin tehdä kinkkupiirakan.

Seuraavaan kertaan!

5 kommenttia:

 1. sama ongelma vaatteiden suhteen!!

  VastaaPoista
 2. Ehkäpä juuu, paitsi että vähän pelottaa tuunko kipeeks :((

  VastaaPoista
 3. Ei ette saa tul kipeeks ! :)
  Minulki on vaatekriisi, mut kaikki muu on kunnossa. Yks ystävä ja synttärivieras tulee meikkaan mut ja laittaa kampauksen, hihi <3

  VastaaPoista
 4. Oi vähän kiva, tulis joku munki hiukset laittaa :D

  VastaaPoista