sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

weekend, why you so short - Idea 33.

En ole nyt kerinnyt nyt kirjoittelemaan vähään aikaan taaskaan, anteeksi siitä. Viikonloppu on mennyt taas niin nopeasti.

Perjantaina oli viimeinen koulupäivä, sillä huomenna maanantaina aloitamme työssäoppimisen. Olin perjantaina ystäväni luona ja juttelimme kaikesta. Illalla meni jokus kahdentoista aikaan nukkumaan, sillä siskoni tuli seuraavaana päivänä aikaisin hakemaan minua.
En saanut sinä yönä kunnollanukuttua, sillä heräsin kolme kertaa siihen, että minun piti yskiä ainakin viisiminuuttia. Onneksi on jo parempi olo.

Lauantai aamuna siskoni tuli siis noin puoli kymmenen hakemaan minua kotoani ja lähdimme Turkua kohti, sillä tiedossa oli shoppailu reissu. Menimme keskustaa, oikeastaan torille. Aluksi olimme hansakorttelissa, mutta sieltä emme ensin löytäneet mitään ja lähdimme sokokselle, josta siskoni osti itselleen kengät. Itse ostin hiusshampoota (♥♥♥♥♥♥..). Siirryimme sitten kahville arnoldsiin ja jatkoimme shoppailua ginatricooseen, josta ostin rannekorun, tunikan sekä legginsit. Sen jälkeen menimme hansakortteliin taas ja menimme suureen HM, josta ostin 3/4 legginsit, swedish house mafia t-paidan, sekä raidallisen trikoopaidan ja siskoni pojalle söpön ruokalapun. Menimme sen jälkeen syömään AMARILLOON, jossa oli totta kai hyvää ruokaa. Sen jälkeen jatkoimme shoppailua ja menimme cubukseen, josta ostin ihanat farkut (TAAS.!). Päivä meni nopeasti ja lähdimme noin viiden jälkeen kotiin päin. Turussa siis meni kokopäivä.


Tänään sunnuntaina leivoimme munkkeja vapuksi siskoni ja äitini kanssa. Hyviä tuli ja hyvin onnistui, mutta onneksi näitä ei tarvitse tehdä kuin kerran vuodessa.
Huomenna alkaakin työssäoppiminen ja uusi viikko. Vähän alkaa jo jänittä huominen, mutta siitäkin selvitään. Hyvää illan jatkoa! Muutama kuva vielä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti