keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Take a moment as if tomorrow is not at all - idea 18.

Hei taas!

Tämä päivä on mennyt ja sujunut loistavasti. Aamulla kerkesin bussiin, josta olin todella yllättynyt. Koulussa jaksoin olla ja en edes katsonut kelloa, sillä aika kului todella nopeasti ja ei ollut edes tylsää ja tähän mennessä en ole syönyt kolmeen päivään karkkia, vaikka lakko alkoikin eilen. 

Meillä on koulussa huomenna taas koe ja siihenkin olen vähän lukenut. Kävikin ilmi, etten menekkään to/pe töihin vaan menekin viikonloppuna töihin, joka tosin sopii, koska to/pe päivinä on kokeita joihin tarvitsee lukea. Kävin myös kävelyllä tänään ja näin kaksi jousenta ja uskon jo, että kevät on todella lähellä.

 Huomenna, kun pääsen aikaisin koulusta ajattelin vähän siivoilla huonettani taas, koska siellä ei enää näy lattia, sillä se on täynnä tavaraa(taas). Huomenna ajattelin myös mennä katselemaan kevät kenkiä ja ostaa jotain eksoottista teetä. Vaikka juon kahviakin, pidän silti teesä, sillä niissä on enemmän makueroja. Siskoni tulee lomaltaan viikonloppuna ja odotan todella hänen näkemistään. Onhan hän sentään siskoni..

 Teho biisini tänään:
 http://www.youtube.com/watch?v=QhE-Ge1-gqA (Karri Koira - Ne kutsuu mua koiraks)
 Muutama kuva: 
Seuraavaan kertaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti