torstai 4. huhtikuuta 2013

Smile or cry, how you want to do.. - Idea 19

Hei!

Tänään oli ne kaksi koetta: Ensimäinen koe meni mielestäni todella hyvin, sillä muistin juuri ne asiat mitä siinä kysyttiin. Yllätyin, että se on niinkin helppo. Mutta, kun nyt tässä kehun kuinka hyvin se meni, luultavasti se kostautuu ja en edes pääse siitä läpi. Toivotaan silti parasta.
Toinen koe oli matikan koe ja se ei todellakaan mennyt yhtä hyvin. Tuntui etten osannut mitään ja sen lisäksi olen muutenkin todella huono siinä. Tänään pitäisi lukea vielä toisiin kokeisiin, jonka aiheena on oppimisvaikeudet- ja häiriöt, liikuntavammat jne.


Koulun jälkeen menimme ystäväni kanssa kaupungille syömään. Ostimme kanataco -salaatit, joka oli todella hyvää, NAM! Sitä ennen kävimme prismassa hakemassa ystäväni ostoksia yhdessä. Hän osti syntymäpäiväksi lahjan perheen jäsenelleen. Ruuan jälkeen kävin hakemassa hiuslakkaa kampaamosta ja lähdimme kaupungiin päin. Ystäväni lähti autokoululle päin ja itse kävin kenkäkaupassa katselemassa kunnes löysin ihanat kengät ja heti sovitettuani ostin ne. Ne ovat IHANAT!


Lähdin sitten etsimään sitä teetä ja ostinkin mustaherukka teetä. Vaikka minulla jotakin mustaherkku teetä olikin, ostin toista lisää. Avattuani sen kotona se tuoksui ihanalta. Maistoinkin sitä jo ja se oli hyvää. Kaupasta tultua lähdin bussiasemalle ystävääni vastaan ja lähdimme kotiin. Kotiin tultaessa löysin yhdet ihanat kengät, jotka ostin viime syksynä Berliinistä, niissä vaan on yksi vika, ne ovat yhden numeron liian isot ja käytänkin niissä villasukkia.
Tänään teho biisi on ollut Miriam Bryantin - Finders, keepers ( http://www.youtube.com/watch?v=jAq3b4NlnJ0 ) Muutama kuva:







Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti