sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Just one last time - Idea 25.

Hyvää sunnuntaita!

Viikonloput menenvät aina yhtä nopeasti. Tuntuu etten ole tehnyt mitään järkevää, taaskaan. Perjantaina pääsimme hieman aikaisemmin koulusta ja sen jälkeen tutustuin Lontooseen kirjojen kautta ja rupesin siinä tajuamaan, että edessä on kallis reissu.. Siivoilin sen jälkeen hieman ja tein itselleni smoothieta, tässä ohje:

Yksi/kaksi annosta:

200g jäisiä mansikoita
3 dl maitoa
2 rkl mansikkasosetta
ripaus sokeria (oman maun mukaan)

Ota sauvasekoitin ja murskaa jäiset mansikat.
 Lisää maiti, sokeri ja sose, sekoita. Kaada laseihin.

Eilen lauantaina siskoni oli kutsut meidät syömään hänen luokseen. Hän oli itse tehnyt peuranlihasta lihapullia ja paistipaloja, sen lisänä oli kastiketta, perunoita ja kreikkalaita salaattia. Hyvää olikin! Jäliruokana oli jäädykemarjoja ja kermavaahtoa. Ruokailun jälkeen isäni heitti minut ystävni luo ja siitä lähdimme viättäämään ystäväni syntymäpäiviä Poriin. Hauskaa sielläkin oli. Ostimme ystävälleni lahjaksi kolme shottilasia, joissa oli hivikuviota (aarikka) sekä servettejä. 

Tänään on ohjelmassa läksyjen tekoa, sielunhoitoa eli lakanoiden pesu&vaihto. Tänään tulee myös lempi ohjelmani, Gossip Girl ja ajttelin hoitaa sielunhoitoni sitä ennen. Huomenna alkaa taas uusiviikko, joten ensiviikkoon! Muutama kuva vielä:







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti