tiistai 23. huhtikuuta 2013

Horry up!! - idea 31.

Hei!!

Tässä on ollut nyt muutamana iltana kiirettä ja tohinaa, jonka vuoksi en ole kerinnyt kirjottamaan.

Sunnuntai meni koko päivä mummulassa Tampereella. Olin siellä kahdestaan äitini kanssa.   Vaikka meitä onkin neljä sisarusta, niin olen ainoa jolla on innostusta käydä moikkaamassa isovanhempia. Siinä samassa moikattiin äitini siskoa eli tätiäni. Hauskaa silti oli. 

Maanantaina koulussa meille kerrottii työssäoppimisestamme. Pääsimme kahden aikaa kotiin,  mutta tulimme kaverini autolla kotiin päin, arvatenkin matka vähän kesti. Kävimme koruliikkeessä, korukeitaassa. Ystäväni osti kaula- ja rannekorun. Ne olivat hienot. Itsekkin haluasin koruja, mutta niitä ei tulisi juuri käytettyä, koska alallani niitä ei tarvita. Kotona olin joskus enen neljää. Syötyäni aloin kokata kaveriani varten, jonka piti tulla tänään meille tekemään tehtävää, mutta ei tullut sarastumisensa vuoksi. Niitä sattuu, mutta harmittaa, että tein ne turhaan. Onneksi iskäni piti leivonnaisistani, joten ne eivät jäänet lojumaan.

Eilinen päivä meni koulu juttujen merkeissä sekä illalla kävin Rikun spinnigissä, tosin luulen sen pahentavan kurkkukipunani. Seuraavan kertaan!! Tässä muutama kuva vielä :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti