maanantai 1. huhtikuuta 2013

Who does that - Idea 16.

Hyvää Aprillipäivää!

Viime päivinä en ole kerinnyt kirjoittamaan, sillä on ollut paljon tehtävää. Perjantaina siivoilin hieman ja leikin koirien kanssa. Katsoin myös yhden elokuvan Big Fish, jonka olen nähnyt varmaan kymmeniä kertoja, mutta katson sen silti vain uudelleen, suosittelen.
Lauantaina olin kavereideni kanssa shoppailemassa Raisiossa. Kävimme ensin myllyssä, josta ostin Neuleen, trikoo paidan, pari urheilu toppia, mustat housut ja pokkarin nimeltä Puhdistus. Pokkarin ajttelin ostaa siksi, koska haluan lukea sen kirjan mitä kaikki kehuu ja ylistää. Aloitan pokkarin lukemisen ensiviikolla, sillä tällä viikolla on paljon kokeita. Kävimme myös ikeassa, josta ostin uudet siniset ja pallokuvioiset lakanat sekä veljelleni suihkuverhon.
Eilinen päivä meni lepäillessä, sillä olin hieman kipeä ja tänään voin jo paljon paljon paremmin.Katsoin myös eilen yhden elokuvan Dark Shadow, joka oli todella hyvä. Suosittelen elokuvaa kaikille, jotka pitävät vähänkin yliluonnollisista jutuista. Huomenna olisi tarkoitus mennä kouluun ja Rikun spinningiin, jota vielä harkitsen. Loppuviikolla olisi tarkoitus mennä töihin.

Olemme nyt kaverini kanssa katsoneet sopivan hotellin, lennon ja ajan kohdan milloin menemme Lontooseen. Ystäväni puhuu vielä porukoilleen matkasta ja minun porukat ovat jo suostuneet melkein koko juttuun. Enää puuttuu vain lentojen ja hotellien varaus ja maksu. Odotan innoissani!
Muutamia kuvia:








 
 Seuraavaan Kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti