tiistai 2. huhtikuuta 2013

If it does not kill you, it really broken you.. - Idea 17.

Hei!

Tämä päivä on mennyt aika sumussa ja sen lisäksi se on ollut masentava. Heräsin kuudelta aamulla ja valmistauduin pää pystyssä kohti pettymyksiä. Ainoa ajatus oli vain, että pääsen kotiin kolmen jälkeen. Koulussa odotti projekti ja minun tehtäväni oli juontaa koko juttu ja lukea tekstiä ja olen todella huono lukija ja vaikka itse suostuinkin lukemaan tekstin, ajatus oli itsessään surkea. Siitä selvittyä, annoin arvosanaksi kolmosen, vaikka koko juttu olisi voinut mennä paremmin. Ollaanpahan siitäkin selvitty. 

Kotiin päästyäni täällä odotti kaksi ihanaa hirmua. Kävin heidän kanssaan lenkillä ja sen jälkeen leikin heidän kanssaan. Toinen päivän piristys oli eräs ystäväni, jonka kanssa suunnittelemme tapaavamme ensiviikolla ja menemme elokuviin ja teemme varmasti jotain mukavaa. Toivon, että hän kokkaisi jotain, sillä hän on todella hyvä kokki.

Tänään myös alkoi karkkilakko. Se on mennyt hyvin, sillä karkkia ei todellakaan tee mieli, kun on jo pääsiäinen takana ja se, että sairastelin viikonloppuna, jonka vuoksi jätin tänään väliin Rikun Spinningin. Pidin tänään myös rentouttavan teehetken. Positiivista oli se, että saan EHKÄ vaihtaa työssäoppimispaikkaani ja menenkin vasta viikonloppuna töihin.
Tässä muutamia kuvia sekä tämän päivän teho biisini: http://www.youtube.com/watch?v=IE9YmOprijk
 (Bullet for my valntine - Riot)

Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti